30 Mart 2020 - EVDE KAL KAMPANYASINA UYMAMAK SUÇ
"EVDE KAL" KAMPANYASINA UYMAMAK SUÇ
30 MART 2020
Para kazanmak için “EvdeKal” kampanyasına katılamadığını sosyal medya hesabından duyuran TIR şoförü Malik Baran Yılmaz, ‘Kanunlara uymamaya teşvik’ suçundan gözaltına alındı.
PlayPlay
25 Mart 2020 - 65+ YAŞA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI
65 YAŞ ÜSTÜNE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI
25 MART 2020
Koronavirüs nedeniyle 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlıkları bulunan vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirildi. Bir çok ilde, günlük ihtiyaçları için sokağa çıkarak yasağı delen vatandaşlar çevik kuvvet ekiplerinin kontrolüne takılıyor.
PlayPlay
23 Mart 2020 - KAYYUM ATAMALARI
4 BELEDİYEYE DAHA KAYYUM ATANDI
23 MART 2020
HDP yönetimindeki Batman Belediyesi ile Diyarbakır'ın Silvan, Lice ve Ergani belediyelerine kayyum atandı. Görevden alınan belediye eş başkanları gözaltına alındı.
PlayPlay
20 Mart 2020 - KORONA TEDBİRLERİ HALKI ŞAŞIRTTI
KORONA TEDBİRLERİ HALKI ŞAŞIRTTI
20 MART 2020
Korona salgını yüzünden ödemelerde kolaylık, indirim, erteleme, bağış bekleyen halk, devletin salgını dua ve kolonya ile atlatma planını duyunca hayal kırıklığına uğradı.
PlayPlay
19 Mart 2020 - KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ ELEŞTİRİLDİ
KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ ELEŞTİRİLDİ
19 MART 2020
TBMM'deki yeni tip koronavirüs (Covid-19) gündemli özel oturumda konuşan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Baş, iktidarın salgına karşı tutumunu eleştirdi. En temel hakların devlet tarafından ÜCRETSİZ sağlanması gerektiğini söyledi.
PlayPlay
19 Mart 2020 - KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ
KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ
19 MART 2020
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM’de koronavirüs salgınıyla mücadele çalışmaları konusunda bilgi verdi. “Türkiye en önde tedbirleri almış durumda. Altyapı açısından olası kötü senaryolara karşı hazırız” dedi..
PlayPlay
16 Mart 2020 - KORONAVİRÜS
KORONAVİRÜS SALGININA KARŞI ÖNLEMLER
16 MART 2020
Dünya genelinde panik yaratan Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı çeşitli önlemler alındı, okullar 2 hafta tatil edildi. Yurda giriş yapanlar 14 gün karantinaya tabi tutuluyor. Sağlık Bakanlığı'ndan verilen resmi bilgilere göre Türkiye'de toplam 5 vaka tespit edilmiş durumda.
PlayPlay
9 Mart 2020 - SELÇUK MIZRAKLI
SELÇUK MIZRAKLI'YA 9 YIL 4 AY 15 GÜN HAPİS
9 MART 2020
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Adnan Selçuk Mızraklı, kayyum yönetiminde halkın parasının nasıl "israf ve şatafat için" harcandığını halka gösterme amaçlı bir paylaşım yaptı. Paylaşımdan dolayı tutuklanan Mızraklı, çıkarıldığı mahkemede "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 9 yıl 4 ay 15 gün hapisle cezalandırdı.
PlayPlay
9 Mart 2020 - OSMAN KAVALA
OSMAN KAVALA, "CASUSLUK" İDDİASIYLA TUTUKLANDI
9 MART 2020
Daha önce ”Anayasal Düzeni Bozmaya Teşebbüsten” tutuklu bulunan Osman Kavala aynı soruşturma kapsamında “Siyasal ve askeri casusluk” iddiasıyla da nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.
PlayPlay
6 Mart 2020 - ODATV KAPATILDI
ODATV KAPATILDI, HABER MÜDÜRLERİ TUTUKLANDI
9 MART 2020
Libya’da şehit olan MİT mensubunun cenaze töreninin haberi nedeniyle gözaltına alınan haber müdürü, gazeteci Barış Terkoğlu ile gazeteci Hülya Kılınç ve Barış Pehlivan 'istihbarat faaliyeti ile ilgili bilgi ve belgeleri ifşa etmek’ suçundan tutuklandılar. ODA TV kapatıldı.
PlayPlay
4 MART 2020 - İDLİB'DE ATEŞKES
İDLİB'DE ATEŞKES KARARI ALINDI
4 MART 2020
Moskova'da yaklaşık 6 saat süren İdlib zirvesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Lideri Putin ateşkes kararı aldılar. Karar gece yürürlüğe girdi.
PlayPlay
2 Mart 2020 - AĞRI'DA ROKETATAR SALDIRISI - copy
AĞRI'DA ROKETLİ SALDIRI
2 MART 2020
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde Gürbulak Gümrük Müdürlüğüne ait bir araca roketli saldırı düzenlendi. Saldırının ardından bölgede tarama yapan bir asker de araziye önceden teröristler tarafından yerleştirilmiş bir patlayıcının infilakı sonucu yaralandı.
PlayPlay
2 Mart 2020 - GRUP YORUM AÇLIK GREVİNDE
GRUP YORUM ÜYELERİ AÇLIK GREVİNDE
2 MART 2020
Grup Yorum üyeleri İbrahim Gökçek ve Helin Bölek, terör iddialarına tepki olarak 8 aydır ölüm orucundalar.
PlayPlay
previous arrow
next arrow
31
30
29
28
27
ÖZET

Koronavirüs'le Savaş

@NurhakHaber

Günlük Haber Takibi

twitter.com/NurhakHaber
TANITIM

TEŞKİLAT

TRT'nin ajan konulu kurgu dizisi 'Teşkilat', gizli görevleri için gerçek hayatlarından koparılan fedakar MİT ajanlarının dünya genelindeki operasyonlarını anlatıyor.
4- 28 March 2021
PlayPlay
3- 22 March 2021
PlayPlay
2- 15 March 2021
PlayPlay
1-7 March 2021
PlayPlay
1-7 March 2021
PlayPlay
TANITIM

E-DEVLET

E-Devlet Kapısı ile bilgi ve belgelerinize tek noktadan ulaşabilir, başvuru işlemlerinizi hızla gerçekleştirebilirsiniz

DAVALAR

Türkiye'deki tüm davaları bu adresten sorgulayabilirsiniz.

TANITIM

KOLAY İHRACAT PLATFORMU

Kolay İhracat Platform'una giriş yaparak ihracat sürecinde ihtiyaç duyduğunuz bütün bilgilere kolayca erişebilirsiniz.

BASIN

Türkiye'de siyaset konulu tüm yayınlara bu sayfalardan ulaşabilirsiniz. 

TANITIM

E-BELEDİYE

Belediyelerin ortak bir platformda buluşturulmasına imkan sağlayan E-BELEDİYE bilgi sistemi yerel yönetimlerin sunduğu en çağdaş hizmetlerin başında geliyor.

Türkiye Siyaset Rehberi

Nurhak Haber, yurt dışında yaşayan Türklerin Türkiye siyasetini takip etme rehberidir. Yurt dışında vatan hasreti çeken, Türkiye'de çağdaş, bağımsız ve demokratik bir düzen görmek isteyen Türklere yayın yapar.

Türkiye siyaseti hakkında fihrist görevi gören site, adını yurt dışına göçü hızlandıran '71 darbesi ve sonrasında bağımsızlık ve demokrasi yolunda direnişin simgesi olmuş Nurhak Dağları'ndan alır.

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Görüşlerinizi ve önerilerinizi bize yazın.
Nurhak Haber

TURKUAZ PRODUCTIONS, LLC.
HER HAKKI SAKLIDIR © 2023

AJANS 869