14 ŞUBAT 2021: PENÇE-KARTAL 2 HAREKATI TAMAMLANDI
PENÇE-KARTAL 2 HAREKATI TAMAMLANDI
14 ŞUBAT 2021
TSK, Kuzey Irak Gara'da yürütülen Pençe Kartal-2 Harekatı tamamlandı. Milli Savunma Bakanlığı, toplam 48 teröristin öldürüldüğünü, ele geçirilen bir mağarada rehin tutulan 13 silahsız vatandaşımızın naaşlarının bulunduğunu duyurdu.
PlayPlay
12 ŞUBAT 2021: PENÇE-KARTAL 2 HAREKATI BAŞLADI
PENÇE-KARTAL 2 HAREKATI BAŞLATILDI
12 ŞUBAT 2021
TSK, Kuzey Irak Gara'da Pençe Kartal-2 Harekatı başlattı. Milli Savunma Bakanlığı, harekat kapsamında ikisi örgütün sözde yönetim kadrosundan, toplam 48 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
PlayPlay
8 ŞUBAT 2021: BÜ OLAYLARINDA GİZLİ GÜNDEM İDDİASI
KAYYUM REKTÖRÜ PROTESTOSU HAKKINDA GİZLİ GÜNDEM İDDİASI
3 ŞUBAT 2021
Emekli Deniz Subayı ve basın emektarı Erol Mütercimler, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki öğrenci olayları hakkında meselenin üniversitenin taşınmasını gerekli kılacak boyutlarda ilerlediğini iddia etti.
PlayPlay
3 ŞUBAT 2021: MELİH BULU İSTİFA ETMEYECEK
KAYYUM REKTÖRÜ MELİH BULU'NUN İSTİFASI İSTENİYOR
3 ŞUBAT 2021
Boğaziçi Üniversitesi'nde rektörlük binasının ablukaya alınmasına sebep olan protestolar devam ederken rektör Melih Bulu'nun istifası için kulis yapılıyor. Bulu istifa etmeyeceğini bildirdi.
PlayPlay
11 ŞUBAT 2021: MUHARREM İNCE CHP'DEN İSTİFA ETTİ
MUHARREM İNCE CHP'DEN İSTİFA ETTİ
11 ŞUBAT 2021
CHP'nin 2018 seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayı, Yalova Milletvekili Muharrem İnce 42 yıllık parti üyeliğinden sonra parti içinde 'Kripto AK Partililer' olduğu ve şans tanınmadığı ihbarı ile istifa ederek 'Memleket Partisi'ni kurdu. 329 CHP'li de ona katılmak üzere istifa etti.
PlayPlay
2021 KORONAVİRÜS VERİLERİ
KORONAVİRÜS VERİLERİ
2021
COVID-19 vakalarının Türkiye’deki seyrini gösteren en güncel ve güvenilir bilgilere T.C. Sağlık Bakanlığı ve TÜBİTAK işbirliği ile yayın yapan COVID-19 DATA PORTAL TURKEY sitesinden inceleyebilirsiniz.
TANITIM

TEŞKİLAT

TRT'nin ajan konulu kurgu dizisi 'Teşkilat', gizli görevleri için gerçek hayatlarından koparılan fedakar MİT ajanlarının dünya genelindeki operasyonlarını anlatıyor.
4- 28 March 2021
PlayPlay
3- 22 March 2021
PlayPlay
2- 15 March 2021
PlayPlay
1-7 March 2021
PlayPlay
1-7 March 2021
PlayPlay
TANITIM

E-DEVLET

E-Devlet Kapısı ile bilgi ve belgelerinize tek noktadan ulaşabilir, başvuru işlemlerinizi hızla gerçekleştirebilirsiniz

DAVALAR

Türkiye'deki tüm davaları bu adresten sorgulayabilirsiniz.

TANITIM

KOLAY İHRACAT PLATFORMU

Kolay İhracat Platform'una giriş yaparak ihracat sürecinde ihtiyaç duyduğunuz bütün bilgilere kolayca erişebilirsiniz.

BASIN

Türkiye'de siyaset konulu tüm yayınlara bu sayfalardan ulaşabilirsiniz. 

TANITIM

E-BELEDİYE

Belediyelerin ortak bir platformda buluşturulmasına imkan sağlayan E-BELEDİYE bilgi sistemi yerel yönetimlerin sunduğu en çağdaş hizmetlerin başında geliyor.

Türkiye Siyaset Rehberi

Nurhak Haber, yurt dışında yaşayan Türklerin Türkiye siyasetini takip etme rehberidir. Yurt dışında vatan hasreti çeken, Türkiye'de çağdaş, bağımsız ve demokratik bir düzen görmek isteyen Türklere yayın yapar.

Türkiye siyaseti hakkında fihrist görevi gören site, adını yurt dışına göçü hızlandıran '71 darbesi ve sonrasında bağımsızlık ve demokrasi yolunda direnişin simgesi olmuş Nurhak Dağları'ndan alır.

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Görüşlerinizi ve önerilerinizi bize yazın.
Nurhak Haber

TURKUAZ PRODUCTIONS, LLC.
HER HAKKI SAKLIDIR © 2023

AJANS 869